Rouw- en Verliescounseling

Verlieservaringen zijn onlosmakelijk verbonden met het leven. Op heel wat momenten in het leven worden we geconfronteerd met verlies vb. verlies van werk, relatiebreuk, handicap, overlijden van een dierbare…

Elk van deze verlieservaringen laat een impact na en kan je uit balans trekken. Vaak kunnen we deze impact zelf de baas maar soms kunnen we hier wel wat hulp bij gebruiken. Bij Chowa kan je deze hulp terugvinden in de vorm van rouw- en verliescounseling. 

Jurn stapt mee in jouw boot en ondersteunt je in jouw vaartocht op de rivier van rouw.  De begeleiding start met een intakegesprek waarbij we stilstaan bij de verlieservaring en jouw verhaal. Dit maakt dat elke begeleiding een uniek karakter krijgt en volledig is toegespitst op jou als cliënt. Hoe jouw begeleiding eruitziet kan dus op voorhand niet gezegd worden.  

Daarna gaan we tijdens de begeleidingsmomenten, telkens 1 uur tot 1,5 uur, aan de slag d.m.v. gesprekstherapie en creatieve technieken om tot een dieper niveau van verwerking en een nieuwe balans in het leven te komen.

Bij Chowa kan je terecht na elke verlieservaring, van welke grootte dan ook. Jurn is gespecialiseerd in levend verlies d.m.v. opleidingen & eigen ervaringen door het leven met een handicap.

Ben jij op zoek naar een nieuwe balans?