Rouw- en Verliescounseling

Tijdens het leven wordt je geconfronteerd met verlieservaringen vb. verlies van werk, liefdesbreuk, handicap, overlijden van een dierbare…

Elk van deze verlieservaringen kan een impact nalaten en je uit balans trekken. Vaak kunnen we deze impact zelf de baas maar soms kunnen we ook wat hulp gebruiken. Bij Chowa kan je deze hulp terugvinden d.m.v. rouw- en verliescounseling.

Jurn stapt mee in jouw boot en ondersteunt je in jouw vaartocht op de rivier van rouw.  De begeleiding start met een gratis intakgesprek waarin we gaan stilstaan bij de verlieservaring en jouw verhaal daarbij. Dit maakt dat elke begeleiding een uniek karakter krijgt en volledig is toegespitst op jou als cliënt. 

Daarna gaan we tijdens de begeleidingsmomenten, telkens 1 uur tot 1,5 uur, aan de slag d.m.v. gesprekken en creatieve technieken om tot een dieper niveau van verwerking en nieuwe balans te komen.

Bij Chowa kan je terecht na elke verlieservaring, van welke grootte dan ook. Jurn is gespecialiseerd in levend verlies d.m.v. opleidingen & eigen ervaringen door het leven met een handicap.

Ben jij op zoek naar een nieuwe balans?